ZEKİ BİR KADINLA BERABER OLDUĞUNUZUN 10 BELİRTİSİ

Zeki ve başarılı kadınların çoğunun herhangi bir birlikteliğinin olmaması şaşılacak bir durum değil. Tahmin edersiniz ki akıllı bir kadını etkilemek ve bir ilişki yürütebilmek her erkeğin sahip olduğu bir yetenek de değildir

Gerek sağlam karakterde olmaları, gerekse ilişkiden beklentileri çoğu erkeğin gözünü korkutacak bir durum. Eğer ki sizi gerçekten seven böyle güçlü bir kadına sahipseniz ne kadar şanslı olduğunuzu tekrar hatırlatmak isteriz. İşte akıllı bir kadınla beraber olduğunuzun 10 belirtisi.

Yalnız Olmaktan Korkmazlar
Zeki bir kadın farkındalığı yüksek olduğu gibi aynı zamanda tek başına savaşmanın ne demek olduğunu bilir. Hayattan ve özellikle de kendinden beklentileri yüksektir. Bu hedefleri gerçekleştirebilmek için kendi başına zaman geçirmesini gerektiğinin bilincindedir. Yalnız kalsa bile etrafındakilerin kendisi hakkında söylediklerine kulak asmadan ayakta durabilmeyi göze alır.

Ne İstediklerini Bilirler
Her kadının beraber olacağı erkekte bulmasını istediği özelliklerin bir listesi vardır. Zeki bir kadının zihninde oluşturduğu bu liste ise diğer kadınlarınkine kıyasla daha uzundur. Çünkü kendisi çoğu hemcinsinin yaptığı gibi sırf bir sevgilisi olsun diye biriyle beraberliğe başlamaz.

Yaşamını Kurmak İçin Başkasına İhtiyaç Duymazlar
Eskiden tipik kadın figürü evlenene kadar babasının evinde yaşardı ve evlenince de oradan çıkıp direkt eşiyle kurduğu eve geçirdi. Günümüz dünyasında zeki bir kadın kendi yaşam tarzını kurabilmek için maddi olarak mutlaka başka bir insana bağlı olmak zorunda değildir.
Her Gün Görüşmek Zorunda Hissetmezler
Kendine ait başka önceliklerinin olduğunun farkındadırlar. Beraber olduğu kişiyle her dakika yan yana olmanın çok da gerekli olmadığını ve kendini geriye çekeceğini bilirler. Kariyer, arkadaşlar, aile ve kişisel hobilerine zaman ayıran akıllı bir kadın bu dengeleri çok iyi kurar.
Her İlişkinin Bitebilme İhtimalini Göz Önünde Bulundururlar
Bulundukları anı yaşamakta zorlanabilirler. Zamanın onlar için en değerli şey olduğunu ve bunu asla boşuna geçirmeme gerektiğini düşünürler. Kurduğu gelecek planlarının partnerinin yaptığı planlarla paralel olduğundan ve aynı ortak hedefe yürüdüklerinden emin olmak isterler. Fikirlerinin örtüşmediği insanla ilişkilerini bitirirler.
Dış Görünüşten Fazlasını Beklerler
Beraber olduğu kişinin en başta dış görünüşün etkilendiğini kabul eder fakat bu fiziksel görüntünün her şey olmadığının bilincindedirler. Dış görünüşün yanıltıcı olabildiği gibi bu özelliğin zamanla etkisini yitirebildiğinin farkındalardır. Uzun vadede idealindeki insanın düşünce yapısı ve kişisel özelliklerine önem verir.
Düşüncelerini Savunmaktan Çekinmezler
Zeki bir kadın ayağa kalkıp inandığı düşünceler uğrunda konuşmaktan ve bunları savunmaktan korkmaz. Bu özelliğini kaliteli bir uslup dahilinde gerçekleştirir. Size saygı duyarken aynı zamanda sizin için neyin yanlış veya neyin doğru olduğunu dile getirebilirler. Nitekim bu özelliği onları harika birer anne yapar.
Değişimin Peşinden Koşarlar
İleride kendi anneleri gibi olmak zorunda olmadıklarını bilirler. Büyümenin ve değişimin peşinden koşarak uğrunda savaştığı hayallerin ileride kendisini geliştireceğine inanırlar. Olmak istedikleri insanı yaratırlar.
Günümüzün Trend İlişki Pratiklerini Uygulamazlar
Her dönem farklı yollardan uygulanan ve moda olan yeni insanlarla iletişim kurma yollarını denemezler. Sosyal medya aracılığıyla insanların peşinden koşmayı tercih etmediği gibi onun yerine daha doğal olan yüz yüze iletişimi severler. Bir insanı gerçekten tanımak için onunla zaman geçirilmesi gerektiğini düşünürler. İnternetten sürekli fotoğraflarına bakıp hayal kurarak değil.
Herkese Güvenilmeyeceğinin Farkındalardır
Sizi seçerek sizinle bir ilişki yaşamaya karar verdiğine göre en çok güvendiği siz olabilirsiniz. Fakat beraber olsanız bile ilişkinizde bir erkek olarak değerlendirilmeye alınırsınız. Zeki bir kadın farklı ortam ve durumlarda size hissettirmeden sizi gözler. Hangi konularda güvenip hangi konularda tam olarak güvenilemeyeceğinin yorumunu yapar.