2017 Haziran ayı burç yorumları

2017 Haziran ayı burç yorumları

Haziran ayında burçları neler bekliyor?

Koç:

Bu ay aile ve özel hayatın değerini daha iyi anlamanızı sağlayacak olaylarla karşılaşacaksınız. Özel hayatınızı düzenlemeden dış dünyada kariyerinizin de sağlam temellere oturmadığını hissediyorsunuz. Ayın ilk günlerinde size bilgi ve motivasyon veren kişiler çevrenizde. Onlar sayesinde aklınıza gelen yeni projelere asılın. Size özgü, biraz sıradışı fikirlerinizi önemseyin. Özellikle 11-19 Nisan tarihleri arasında doğduysanız bu etkinin daha kuvvetli olduğunu göreceksiniz. 5 Haziran sonrası, ayın sonuna dek özel hayatınız, eviniz ve aile düzeniniz önem kazanıyor. Ajandanızda biraz aileye yer açmanızda fayda var. Evde tadilat gerektiren konuların gündeme gelmesine şaşırmayın. Bu konularla bizzat sizin ilgilenmeniz de gerekiyor olabilir. Aile düzenini konuşmak, bazı yeni kararlar almak ve uygulamak için doğru günlerdesiniz. Taşınma, radikal eşya değişiklikleri veya aile içi büyük hareketlilik için yine de 24 Haziran’ı bekleyin. Bu tarihten sonra, yeniay etkisi ile her şeyin yenileneceğini unutmayın. Para konusunda bir iyileşme, zam beklentiniz varsa, 6 Haziran sonrası şartların iyileşeceğini söylemek mümkün. Birkaç hafta boyunca maddi gelirinizde, kazancınızda artış söz konusu olabilir. Değerlerinize sahip çıkın, elinizdeki maddi manevi her şeyin kıymetini bilin. Kendinizi daha fazla güvencede hissedeceğiniz şartlar oluşuyor. 9 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay, zihinsel ve fiziksel hareketlilik getirecek. Dolunay, sadece o gün değil, genel anlamda 5-11 Haziran tarihlerinde etkili olacak. Öğrendiklerinizi paylaşın, fikir alışverişinde bulunun. Sosyal medya, yazılı sözlü iletişim alanlarında projelerinizin başarısını görebilirsiniz. Yurt dışı da olsa, şehir içi de olsa iş gezilerine çıkmanın hiç düşünmediğiniz getirileri olabilir. Büyük düşünme zamanı. Hayat felsefenizi geliştirmek için güzel fırsatlar var. Öğrenmeye açık olduğunuz sürece yaşadıklarınız sizde iz bırakacak. İlişkiler anlamında ay boyunca rahatsınız. İş ve özel hayatınızda sizin yanınızda olmayı seven, anlayışlı ve tatlı insanların değerini bilin.

Boğa:
Çekiciliğinizin, ikna gücünüzün arttığı bir ay. Fiziksel olarak imajınız üzerinde çalışmaya ne dersiniz? 6 Haziran sonrasında birkaç hafta boyunca iyicil gezegen Venüs Boğa burcunda olacak. Venüs ile sembolize edilen alanlar Boğa burcu insanlarında daha fazla görülecek. Venüs, iyicil bir gezegen. Doğada, ilişkilerde, sanatta, her ortamda güzellik, uyum ve barışla ilgili. Bolluk bereket ve hedonizm de Venüs ile ilişkilendirilir. Venüs, tüm bu konularda, özellikle Boğa burcundan geçerken daha etkilidir. Kısaca, 6 Haziran sonrası kendinizle, yakın çevrenizle ve dünyayla olan etkileşiminizde rahatlıyor olacaksınız. Sakin ve huzurlu yapınız sayesinde, her ortamda ortamı yumuşatan ve uzlaşma sağlayan sizsiniz. Sanatla ilgileniyorsanız, şimdi yoğunlaşmanın tam zamanı. 5 duyunuzu da devreye sokarak hayatın elle tutulur tüm alanlarını özümseyebilirsiniz. Fiziksel çekiciliğinizin yükseldiği bu dönemde daha görünür olabilir, kişisel imajınıza daha çok özen gösterebilirsiniz. Hiç kişisel fotoğraf çekimi yapmadıysanız şimdi tam sırası. Ay boyunca yakın çevre, arkadaşlardan destek göreceksiniz. Ofiste masa başında oturmak yerine dışarı çıkın, bol bol gezin. Saha işi yapıyorsanız müşteri ziyaretlerinizi artırın. Arşiv ve dosya sistemlerinizi düzenlemek için de uygun günler. Sözleşmeler üzerinde çalışıyorsanız, imza atabilir, içinize sinen projeler için el sıkışabilirsiniz. 9 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay birkaç gün önceden etkilerini göstermeye başlayacak. Dolunay sizin ortaklaşa paylaşımlarınızla ilgili. Maddi ve manevi düzeyle, en yakınınızla, partneriniz veya ortağınızla paylaşımlarınızda yaptığınız seçimler geleceği belirleyecek. Bir yatırım da söz konusu olabilir, veya bir miras da bölüşülebilir. Sınırlarınız nedir? Başkalarını kendi alanınıza ne kadar sokuyorsunuz? Dolunay bu alanlarda testler getirebilir. 24 Haziran’daki yeniay, eğitim alanında size yeni kapılar açabilir. Bir kursa başlamanız veya internet üzerinden kendi başınıza bir konuyu okumaya başlayabilirsiniz. İletişimde yenilikler sizi bekliyor.

İkizler:

Mayıs ayından bu yana, atılım gezegeni Mars İkizler burcunda hareket ediyor. Risk alma, mücadele, fiziksel olarak kendinizi iyi ve güçlü hissetme dönemindesiniz. İkizler burcundaki Mars, savaşını daha çok konuşarak, bilgiye dayalı tartışmalara girerek verir. Geçen aydan bu yana fiziksel ve zihinsel anlamda oldukça hareketli günler içindesiniz. Bazı projeler başlamış, sporu daha fazla hayatınıza katmış olabilirsiniz. Kendinizi hiçbir konuda kısıtlamayın.

Hedeflerinizin üzerine gitmek için özellikle 1-5 Haziran arası koşullar uygun. Ay boyunca eş zamanlı bir çok projede yer almak, fikir üretmek, sosyalleşmek, okumak ve yazmak için potansiyelinizi kullanabilirsiniz. Hızlı düşünüp karar alacağınız hiçbir şeyden korkmayın. Aklınız zehir gibi çalışıyor. Bu durum işleri hızlandırırken, sizin sakinleşmenizi, huzur bulmanızı zorlaştırabilir. Her türlü meditasyon zihinsel dinginlik için iyi gelecektir. Bir manzaraya boş boş bakmak, hiçbir şey düşünmemek, yazı yazmak gibi yöntemler de deneyebilirsiniz. 5 Haziran sonrası biraz da cebinizi düşünmeye başlayın. Ne kadar paranız var? Ne kazanıyorsunuz? Kazancınızı artırmak için girişimde bulunmanın tam zamanı. Israr edin ve kendinizi güvenceye alacak gelire sahip olduğunuzdan emin olun. Gerekirse ilgili kişilerle görüşün ve durumunuzu anlatın. 24 Haziran sonrası, maddi ve manevi birikimleriniz artabilir. Bir proje veya bir iş değişikliği sayesinde kazancınız iyileşiyor. Geleceğe dair kendiniz daha fazla güvencede hissetmek için somut adımlar atmanızda fayda var. 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek Dolunay birkaç gün önceden etkisini gösterecektir. Karşıt burcunuzda gerçekleşecek bu gökyüzü olayı ilişkileri gündeme taşıyor. Evde, özel hayatınızda, iş hayatınızda yakın iletişimde olduğunuz kişiler, her zamanki olaylara farklı tepkiler gösterebilirler. Karşılıklı beklentilerin konuşulması, dengelenmesi fayda sağlayacaktır. Dolunay zamanı, size çeşitli yerlerden iş teklifleri, proje önerileri de gelebilir. Bu dönemde aynı anda pek çok kişiyi zaman açısından idare etmek durumunda da kalabilirsiniz. Esnek olun ve fazla kuruntu yapmayın.

Yengeç:
Bir süredir kendinizi ihmal etmiştiniz. Hep çevrenizdekiler için yaşamak, onları rahat ettirmeye çalışmak ve dolaylı yoldan mutlu olmak peşindesiniz. Oysa bu ay, özellikle ilk haftadan sonra bireyselliğiniz ön plana çıkıyor. Geçen aydan beri hayatınızın kontrolü sanki sizin elinizde değildi. Olan biten karşısında sessiz kaldığınız zamanlar oldu. Oysa, 5 Haziran sonrası durum farklılaşıyor. Atılım, güç ve hareketlilikle bağdaştırılan gezegen Mars, Yengeç burcuna geçiyor. 19 Temmuz’a dek size cesaret, güç ve hareketlilik verecek. Mars hedef demektir. Hedeflerimiz yokken kendimizi dağınık ve amaçsız hissederiz. Oysa bu dönemde bir süredir istediğiniz her konuda ne istediğinizi kolayca netleştireceksiniz. Fizik beden (spor, sağlık programları, hareket vs.), iş (iş başvuruları, iş değişikliği, farklı projeler vs.), kişisel gelişim, öğrenme ve manevi konularda hedeflerinize doğru ilk adımları atabilirsiniz. Mars’ın Yengeç burcunda olduğu dönem içinde, 24 Haziran günü gerçekleşecek Yeniay ise, çok kuvvetli değişim potansiyeli içeriyor. Tamamen sizin isteğiniz ve kontrolünüzle pek çok yeni kapı karşınızda açılabilir. Sizin attığınız somut adımla ve ısrarınız, başarı getirecektir. Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay sırasında Merkür ve Mars’ın da Yengeç burcunda olması, değişimi yönlendirebilecek güçte olduğunuz anlamına geliyor. Bu kuvvetli etkiler altında tarafsız olmaya çalışın. Beraber çalıştığınız ekip, aileniz, şirketiniz veya duygusal bağınız olup korumak istediğiniz değerlerle ilgili aşırı hassas olma ihtimaliniz var. Tepkisellik ve taraf tutmak işleri karıştırabilir. Haziran ayının 6’sından itibaren sosyal alanda güzel gelişmeler de var. Yalnızsanız, hem dost hem sevgili olabileceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Gelecek planlarınız önem kazanıyor. 9 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay etkisini birkaç gün önceden hissettirecektir. Dolunay, her şeyin görünür olmasını, çözümlenmesini sağlar. Beklediğiniz haberleri almak, işlerin gidişatını anlamak mümkün olur. Günlük hayatınızla, rutin yaptığınız her şeyle ve işlerinizle ilgili pek çok şey açığa çıkabilir. Üzerinde çalıştığınız projeler konusunda, işyerindeki insanlar, ekibin uyumu ve ofis atmosferiyle ilgili bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenme vaktidir. İstifalar, yeni işe girenlerin de duyuruları Dolunay ışığında ortaya çıkabilir. Bu Dolunay döneminde kontrol edemediğiniz alanlara yoğunlaşmayın. Hurafeler, şehir efsaneleri, ofis dedikodularına kulak tıkayın.

Aslan:
Uzun zamandır beklediğiniz, önemli gelişmelerin arifesindesiniz. Aslında pek çok şeyin değişeceğini, kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz koşulların geleceğini anlıyorsunuz. Ağustos ayındaki tutulmalara hazırlanıyorsunuz aslında. Bu ayın ilk 10 günü olabildiğince sosyal ortamlara katılmaya çalışın. Davetlerde, iş yemeklerinde edineceğiniz bilgiler, iş hayatıyla ilgili vereceğiniz kararlara ışık tutabilir. Size istediğiniz anda destek verecek dostlar ve otorite figürleri yanı başınızda bulunabilir. Özellikle 1-5 Haziran arası günlerde, büyük düşünün, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşın. Gelecek planlarınızı sosyal alanda birlikte olduğunuz kişilerle de paylaşın. Dernekler, klüpler, sosyal üyelikler, işle ilgili mesleki gruplar içinde yer almak, ayın ilk onu günü belki de yapacağınız en doğru hareket. Hobileriniz, ilgi alanlarınız konusunda, yaptıklarınızı başkalarıyla paylaşmanız da mümkün. Kendinizi gruplar içinde ifade etmenin, söz almanın tam zamanı. Medya bağlantılı bir iş yapıyorsanız, göz önünde olmak ve iletişim kurmak için hiç beklemeyin. 9 Haziran günü Dolunay etkisi ile her şey daha net olacak. Birkaç gün önceden başlayan Dolunay etkisi, bir süredir hazırlandığınız sahne ışıkları altında olmanızı sağlayacak. Bir eğitim, bir sunum veya sanatsal bir konuda sahne performansı sergileyebilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edeceğiniz bu dönemde güzel gelişmeler mümkün. Yaptıklarınızın sizi geliştirdiğini fark edeceksiniz. Yalnızsanız, hayatınıza dost gruplarından birinin girmesi söz konusu. Bunun kararını vermek için de Dolunay size ışık tutuyor. 5 Haziran – 19 Temmuz tarihlerinde Yengeç burcunda olan Mars, hedeflerinizi gerçekleştirmek için önce içe dönmenizi ve düşünmenizi öğütlüyor. Arada yalnız kalmak, tam olarak ne istediğinizi belirlemek bu ay sizin için önemli. Size ayak bağı olan korkuları, endişelerinizi, olmadık yerde duyduğunuz kuruntuları bir düşünün. Ne kadar büyük enerji kaybı olduklarını göreceksiniz.

Başak:
Su ve Toprak elementine geçen gezegenler, ayın ilk haftasından sonra hayatınızın rahat bir atmosferde akmasını sağlayacak. Haziran ayının özellikle ilk 10 günü kariyeriniz, iş hayatınız ön plana çıkıyor. Kişisel imajınız, itibarınız ve sizin hakkınızda konuşulanlar o kadar önemli ki! Sizi hiç tanımayan, yüz yüze gelmemiş kimseler bile sizden bahsediyor olabilir. Bir şekilde imajınıza özen göstermek durumundasınız. Yaptıklarınız, konuştuklarınız oldukça göz önünde görünüyor. Aynı anda birden fazla ünvanınız olabilir. Unvan ve itibar konusunda aklınızda soru işaretleri varsa, 9 Haziran’a doğru cevaplarını alabilirsiniz. O tarihte gerçekleşecek Dolunay, 6-11 Haziran tarihlerinde etkili görünüyor. Kariyeriniz, iş teklifleri, önerilen görevlerle ilgili karar sürecine giriyorsunuz. Eş zamanlı olarak ev, aile düzeniyle de ilgili kararlar alabilirsiniz. Dış dünyadaki konumunuz öyle veya böyle netleşiyor. Sizin yaptığınız işleri başkalarının da yapabileceğini unutmayın. Dolunay sırasında belirsizlik bırakmayın, açık ve net olmaya çalışın. 5 Haziran sonrası birkaç hafta boyunca Venüs sayesinde yabancılarla ilişkiler, uzaklarla bağlantılar konusunda olumlu gelişmeler var. İş için veya özel yurt dışı seyahatler için en iyi zamana giriyorsunuz. Medya, reklamcılık, yüksek öğrenim ve kişisel gelişim alanlarında ise rahatça ilerleyebilirsiniz. İletişimle ilgili bir işiniz varsa, büyük lansmanlar için en iyi zaman. Haziran ayı ilerledikçe, giderek sosyal alana daha fazla odaklanıyorsunuz. Mesleki gruplarda yeni sorumluluklar alabilir, aktif olarak STK, mesleki odalar ve klüplerde çalışabilirsiniz. Gelecek için kolları sıvama zamanı. 24 Haziran günü gerçekleşecek Yeniay sonrası iş çevreniz genişliyor ve yeni tanışıklıklar gerçekleşiyor. Davetlere katılın, hatta öğle tatilinde bile şirkette oturmayıp, iş yemekleri için dışarı çıkın. İş çevrenize yatırım yapma zamanındasınız. Aynı zamanda Haziran sonundaki bu yeniay, gelecek planlarınızda yenilikler yapacağınız bir dönemi başlatıyor. Bundan 10 sene sonra ne yapmak, nerede olmak ve nasıl yaşamak istiyorsunuz? İşte kafanızı biraz bu konulara yoracağınız günler geliyor.

Terazi:
Sizin kendi planlarınızda olmasa bile, işyerindeki şartlar, Mayıs ayından bu yana kendinizi geliştirmenizi destekliyor. Haziran ayının ilk günlerinden itibaren uzaklarla ilgili konular gündemde olacak. Akademik kariyer, kendinizi geliştirmek istediğiniz işler ve alanlar önceliğiniz olabilir. 9 Haziran’da gerçekleşecek Dolunay etkisini 6’sından itibaren gösterecek. Bu dönemde basın, sosyal medya veya TV bağlantılı işlerin, reklamcılıkla bağlantılı işleriniz canlanabilir. Yurt dışı, yabancılar, uzaklarla bağlantılı işlerin sonuçları, kararlar da ortaya çıkabilir. Sözleşmeler, yazışmalar, evraklar önem kazanıyor. İmzalar, el sıkışmalar için iyi bir zaman. Tüm bilgiler elinizin altındayken, her şey görünür haldeyken karar vermek kolaylaşacaktır. Venüs’ün konumu, en yakınındaki kişiyle ortaklaşa paylaşımlarınızda güzel bir döneme işaret ediyor. İşyerindeki en yakın çalışma arkadaşınız veya patronunuzla aranız herzamankinden daha iyi. Aranızdan neredeyse su sızmıyor. Ortak projelere girmek, hem para hem de emeği birleştirmek keyifli kazanımlar yaratacak. Eşiniz veya partnerinizle de aynı şekilde yakınlığınız artıyor. Ayın ilerleyen günlerinde ise iş hayatında hareketlilik var. Size sahip çıkan insanlar sayesinde, kariyerinizde ilerliyorsunuz. Yeni iş teklifleri gelebileceği gibi, aynı işyerinde farklı bir pozisyon almanız da söz konusu olabilir. Dış dünyadaki konumunuz gündeme geliyor. 24 Hazirandaki yeniay sonrası yeni teklifler, görevler şaşıracağınız bir hızda hayatınıza giriyor. Bazı zorlanmalar olsa da neticede size yarayan gelişmeler söz konusu. Şans, gelişim ve bereketi sembolize eden gezegen Jüpiter Terazi burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Bu durum sizi her açıdan bir üst seviyeye çıkarırken, aynı zamanda karakterinizdeki bazı özellikleri fazla sivri hale getirebilir. Örneğin aşırı nezaket gösterip lafı fazla dolandırıp gerçek isteklerinizi karşı tarafa söylemekte zorlanabilirsiniz. Uyumlu olduğunuzu herkes biliyor. Her konuda dışarıdan onay almanıza gerek yok aslında.

Akrep:
Su ve Toprak elementine geçecek olan Venüs ve Mars, Haziran ayının ilk haftasından sonra pek çok alanda hızlanmanızı, hedeflerinize koşmanızı sağlayacak. Destekleyici koşullar oluşuyor. Mayıs ayından bu yana elinizde avucunuzda ne varsa başkalarıyla paylaşmaya başladınız. Haziran ayının ilk yarısında gerçekten nereye yatırım yapmak istediğinizi belirlemiş olacaksınız. Ortak projelerden çok önemli kazanımlar elde edebilirsiniz. Bu sadece maddi değil manevi paylaşımlar için de geçerli. Fikir alışverişi yapmak, çeşitli bilgilere sahip olmak için en yakınlarınızla birlikte zaman geçirin. İşyerinde ortağınız veya yakın çalışma arkadaşlarınızla paylaşımla ayın ilk günleri mucizevi fikirler doğurabilir. 5 Haziran sonrası iyicil gezegen Venüs’ün karşıt burcunuza geçmesi, ilişkilerinizin iyiye gittiğini gösteriyor. İş teklifleri alabilir, işyerinde size çok destek veren kişilerle bir arada olabilirsiniz. İlişkilerden yana bu kadar rahat bir dönemde çeşitli ortaklıklara girmek de akıllıca olacaktır. Biriyle beraberseniz, ilişkinizin iyi gitmesinin yanında, onun hayatında da iyi gelişmelerin olduğunu söylemek mümkün. 9 Haziran’a doğru, Dolunay etkisi ile para durumunuzla ilgili haberler var. Bir süredir öğrenmek istediğiniz bilgilerin hepsi elinizin altında. Her şey bu kadar net iken, hangi iş veya projeyi seçeceğiniz, paranızı nasıl yöneteceğinizi çözmeniz gerekli. Maaş artış beklentiniz, müşteriden gelecek ödeme, bankacınızdan alacağınız bilgiler gibi pek çok yerden veriler gelecektir. Disiplinli ve planlı olduğunuzda, kaynaklarınızı daha iyi yönetebileceksiniz. Kazancınızı ve harcamalarınızı ayrıntılı şekilde düzenleyin. Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi size destek olan yabancıların Haziran’ın ilk haftasından itibaren yakınınızda olacağını söylüyor. Hatta 24 Haziran’daki yeniay sonrası yurt dışı bağlantılı yeni tanışıklıklar hayata olan inancınızı artıracak görünüyor. Büyük düşünmek, kendinizi geliştirmek ve dünyaya açılmak için harika bir zaman. Bu yeniayla birlikte aynı zamanda düşündüğünüz bir gelişim programına da katılabilir, olaylara geniş açıdan bakmayı başarabilirsiniz.

Yay:
Geçen seneden bu yana yeniden yapılandıran gezegen Satürn’ün etkisi altında hayatınızı disipline ettiniz. Neyse ki şimdi o disiplin içinde yaşamaya alışıp, aslında bu yöntemin sizi daha güçlü kıldığının da farkındasınız. Yine de karamsarlığa kapıldığınız zamanlar olabilir. Özdisiplini devam ettirirseniz, başarılı sonuçlar gelecek. Haziran ayının ilk haftasında hareketli, dinamik ve eğlenceli bir atmosferin ortasındasınız. Sınırlarınızı zorluyorsunuz, yoğun ve yorucu bir hayatın içinde olabilirsiniz. Yine de güzel gelişmelerin olması ve geleceğe dönük yenilikler sizi mutlu ediyor. Karamsarlığı bir kenara bırakın. 9 Haziran tarihinde gerçekleşecek Dolunay Yay burcunda olacak. Dolayısı ile belki de yılın en önemli dönemindesiniz. Kendinizle ilgili verdiğiniz kararlar çok değerli. Kariyeriniz, sağlığınız, kafanızdaki projeler, kişisel imajınız çok çok önemli. Kararlar arka arkaya gelecek. Hem işyerinde hem de evde kendi prensiplerinizi çalıştırmalısınız. Önceliği kendinize verin. Hayatınızın iplerini elinize alın. Dolunay pek çok konuyu da açığa çıkarıyor. Etkisi birkaç gün önceden hissedilir olacağı için birkaç gün boyunca bilgiler, haberler size akmaya başlayacaktır. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilir, sağlığınızla ilgili gerekli önlemleri de alabilirsiniz. Yine de tabii iş ilişkilerinde gerginliklerin üstüne gitmemeye, olayların arapsaçı haline gelmemesine çalışın. Haziran ayının 6’sından itibaren ortak yatırım, miras ve başkalarından gelecek paralar gündeme girebilir. Paraları birleştirip bir yatırıma girmek veya fikirleri birleştirip yeni bir projeye başlamak gibi, yalnız değil, ama en yakınlarınızla yapabileceğiniz işlere odaklanabilirsiniz. Başkalarının kaynakları, bilgileri, deneyimleri size fayda sağlayabilir. 24 Haziran günü gerçekleşecek Yeniay sonrasında ortağınız, eşiniz veya en yakın iş arkadaşınızla herhangi bir yatırıma girmekten kaçınmayın. Uzun dönemli projelerin doğacağı bugünlerde, çevrenizdeki düşüncelerin filizlenmesine ve büyümesine fırsat verin.


Oğlak:
İçten içe yalnız hissettiğiniz bir dönem geride kalıyor. Özellikle Haziran ayının ilk haftası sonrasında çevrenizde pek çok kişi olacak, işbirliği fırsatlarınız artıyor. Geçen aydan beri yoğun şekilde iş, güç, günlük koşturma ve sıkı teslim süreleri içinde boğuşuyor olabilirsiniz. Eş zamanlı yürüttüğünüz pek çok projenin angarya kısımları da sizin el atmanıza bakıyor. Size çok operasyonel gelen ve zorunlu olan işler yüzünden sağlığınızı bozmamaya çalışın. Sağlığınıza, özellikle doğru nefes almaya özen gösterin. ‘Hiç kimse benim ne kadar emek verdiğimi bilmiyor’ dediğiniz işleri 7 Haziran sonrası bir anda herkes daha fazla duyacak ve öğrenecek. Herkes tarafından yaptıklarınız bu kadar fark edilince, hem takdir hem de bazı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. 6-11 Haziran tarihleri arasında, dolunay günlerinde içinizdeki iyimserliğe odaklanın. Günlük hayatta olup bitenlerin ruh halinizin birebir yansıması olduğunu unutmayın. Ruh halinizi yükselttikçe işlerin de rahatladığını göreceksiniz. Yapmanız gereken şeyler o kadar açık ki! Liste yapıp tek tek üzerinden gidip işleri bitirmeye çalışın. 24 Haziran günü gerçekleşecek yeniay tam karşıt burcunuzda, Yengeç burcunda olacak. 22-24 Haziran tarihlerinde bazı kimseler hayatınızdan çıkabilir. Çok yakın çalıştığınız bir iş arkadaşınız başka bir departmana veya şirkete geçebilir. Bu, ilişkilerinizde yenilenmeye bir işaret. 24 Haziran sonrası birkaç hafta boyunca hem özel hem de iş hayatınızda yeni insanlarla tanışmak sizi de tazeleyecektir. Bu tarihten sonra yeni bir patron, yeni bir iş arkadaşı, yeni müşteriler kapınızda olabilir. Sizden daha duygusal bakış açıları olacak bu kişilere karşı yumuşak bir tavır sergilemek, ancak sınırlarınızı da belli etmek gerekecek. Duygusal şantajlara, gereksiz alınganlıklara boyun eğmeyin. Olaylara tarafsız bakabilme, gerçekçi olabilme yeteneğiniz sayesinde işlerin içinden kolayca sıyrılabilirsiniz.
Kova:
Her anlamda sadeleşme dönemindesiniz. Özellikle Ağustos ayında gerçekleşecek tutulmalarda hissedeceğiniz bu değişim hayatınızın her alanına yansıyacaktır. Sosyal, bedensel, zihinsel, ruhsal ve işle ilgili size ayakbağı olan her şeyi yavaş yavaş bırakın. Geçen aydan bu yana tatiller, eğlenceli zamanlar ve birden fazla konuda yaptığınız keyifli işlerle konuşulur olduğunuz doğrudur. Aktif, neşeli olmanızın yanı sıra, yaratıcısınız da. 7 Haziran’a dek sürecek bu dönem içinde eğitimler de verebilir, çeşitli konularda öne çıkabilirsiniz. 9 Haziran günü gerçekleşecek Dolunay’a doğru giden günler içinde çevreniz hızla genişliyor olacak. İlgi alanınıza giren konularda (fikir üretme, sosyal medya, eğitimler, yazarlık, teknoloji, edebiyat, müzik vs…) idealist ruhla hareket edeceksiniz. Gelecek planlarınızı somutlaştıracak, adım atmanızı sağlayacak kişilerle de tanışabilirsiniz. İş çevrenizin size büyük destek olacağı bu günlerde sakın yalnız yemeyin. Öğle ve akşam yemeklerinde farklı gruplarla olun, davetleri kabul edin. Erkenden evinize dönmeyin. Dernekler, klüplere katılmak, mesleki odalarda dirsek temasında ekip çalışmalarına katılmak sizi mutlu edecektir. Yalnızsanız, iş dostlarının arasından özel biri dikkatinizi çekebilir. Haziran’ın ilk haftasından itibaren Venüs sayesinde ev ve aile ortamında bu ay daha rahatsınız. Arada sırada evden çalışmak, evde olmak daha verimli olmanızı sağlayacaktır. Evde dostları ağırlamak, güzel buluşmalar yapmak da herkesin hoşuna gidecek. Venüs, aynı zamanda güzelliği sembolize eder. Eve değerli, şık güzel eşyalar almak veya dekorasyonunu geliştirmek istiyorsanız şimdi tam sırası. Mars’ın konumu, birinci haftadan sonra ofise daha fazla efor sarf edeceğinizi gösteriyor. Yeni projeler olabilir. Herkes izne giderken sizin çalışma temponuzda artış olabilir. 24 Haziran’daki yeniaya doğru giderken, günlük çalışma hayatınızdaki kimseler veya yapılan işlerde azalma olabilir. Birkaç kişinin istifasını duyabilirsiniz. Elinizdeki işleri bitirmek, tamamlayıp teslim etmek için, ay fazının kapanışı en iyi zamandır: 22-23 Haziran. 24 Haziran sonrasında, yani bayram dönüşü, çalışma yerinizde, işlerde yenilenme keyfinizi yerine getirecek. Bu ay tatlı yememeye, iştahınızı kontrol etmeye özen gösterin.
Balık:
Bu ay gerektiğinde yakın çevrenizden, kardeşlerden, eski çocukluk arkadaşlarından destek istemeyi öğrenin. Onlar sizin için her türlü konuda aslında yardıma hazırlar. Mayıs ayından bu yana eve daha fazla efor sarf ediyorsunuz. Evde tadilat yaptırmaktan tutun da aile düzeniyle bağlantılı yapılan her şey sizin üzerinize kalmış olabilir. Haziran ayının ilk birkaç günü, para harcamanızı gerektiren konularda çekingen davranmayın. Sonuç sizi memnun edecektir. 9 Haziran’daki Dolunay’a doğru giderken, dış dünya ve aile düzeniyle ilgili dengelenmesi gereken konular ortaya çıkıyor. İş mi öncelikli yoksa aile mi? Buna tam olarak karar vermeniz önemli. İş hayatı sizden biraz daha fazla efor istiyor. Elinizdeki projelere odaklanır ve gerçekleşmesini sağlarsanız, başarılı bir yola gireceksiniz. Seçim sizin. Unvanınız, kartvizitiniz, çalıştığınız şirket ve konumunuz hakkında her şey yerli yerine oturacak. Sizinle ilgili değişiklikler, sizi tanımayanlar tarafından da fark edilecektir. 7 Haziran sonrasında size destek olan iki gökyüzü hareketi sayesinde çok daha fazla destek göreceksiniz. Yazılı sözlü iletişim, iş ziyaretleri, müşterilere verilen teklifler, saha çalışmaları, sosyal medya etkinlikleri, kurumsal iletişim çalışmaları için çok uygun bir dönem. Faaliyetlerinizi hızlandırın, arkadaşlarınızdan destek alın. Sözleşmeler, el şıkışmalar, yazılı belgelerin düzenlenmesiyle ilgili hızlanabilirsiniz. Şartlar imza atmak için çok uygun. Diğer taraftan yaratıcılığınızı tetikleyen, yepyeni işler doğurmanızı sağlayan, oldukça stratejik konuların içine giriyorsunuz. Bir süre angarya işler başkalarına devredin. Bu ay işinizin en keyifli kısımlarına odaklanmanız, şirkete daha büyük katkı sağlayacak. Aklınıza gelen fikirleri asla küçümsemeyin. 24 Haziran günü gerçekleşecek yeniay sonrası iki hafta boyunca yepyeni konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Sonradan hobi haline dönüşecek şeyleri keşfetmek bile size heyecan verecek. Spekülatif konularda, şans oyunlarında daha iyisiniz. Risk almanın, cesaretle değişik konulara girmenin zamanıdır. Balık burcu gibi su elementi olan Yengeç burcunda gerçekleşecek bu Yeniay, sezgilerinizi de güçlendiriyor. İlk aklınıza gelen doğrudur. Sakin ve huzurlu olduğunuz sürece sezgilerinizden yararlanabilirsiniz.