Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş yıllar sonra aşkı yine birbirlerinde buldular.. Evleniyorlar!

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş yıllar sonra aşkı yine birbirlerinde buldular..

Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş ne zaman evleniyor?

Yeniden bir araya gelen Gamze Özçelik’le Uğur Pektaş, oğullarıyla tatile çıktı. Barışmanın ilk fotoğrafını da eski eşlerin hayranları çekip paylaştı..

2008 yılında Büyükada’da gerçekleşen bir düğün töreniyle evlenen ve 2012 yılında boşanan Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş yeniden birlikte.

Geçtiğimiz haftalarda Bağdat Caddesi’nde bir gelinlikçiden çıkarken görüntülenen ikili, yakında bir kez daha nikâh masasına oturacak.

Kısa süre önce barışan Gamze Özçelik ile Pektaş, yeniden bir araya gelmelerini ailece çıktıkları tatilde kutladı.

Oğulları Murathan’ı da yanlarına alan çift, geçtiğimiz günlerde Çanakkale’ye gitti. Beş yıl sonra yeniden bir araya gelen ikili, düğün öncesi hem enerji depoladı, hem de gezdi. Çift, dönüşte de doğal ürünler satan mağazaları gezip alışveriş yaptı.

Zeytinyağı satan bir mağazaya uğrayan ünlü çift, mekanın bahçesinde kahvaltı da yaptı. Mekan sahipleri, ikiliyle yakından ilgilenirken, Uğur Pektaş ile Gamze Özçelik mekan çalışanlarıyla uzun süre sohbet edip fotoğraf çektirdi. Yıllar sonra aşkı yeniden birbirlerinde bulan çift, mutlu bir aile tablosu çizdi. Gün boyu oğluyla yakından ilgilenen Uğur Pektaş, bir an olsun Murathan’ı yanından ayırmadı.

Çanakkale’ye tatile giden Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş, Ağustos’ta ikinci kez nikah masasına oturacak.